Rešitve

FLIR Saros Dome

By June 19, 2019 No Comments

Za najvišji nivo varnosti

FLIR Saros DH-390 Dome kamera združuje tehnologije za vrhunsko varovanje območij v enotno rešitev, ki prinaša natančne in preverjene alarmne podatke. Kamera vključuje FLIR-ove Lepton termalne senzorje, optično kamero z ločljivostjo 1080p ali 4K, infrardečo in LED osvetlitev, napredno integrirano video analitiko, dvosmerno avdio komunikacijo ter digitalne vhode/izhode. FLIR Saros tako zagotavlja implementacijo vrhunskega nadzora, hkrati pa zmanjšuje stroške, saj zmanjša količino potrebnih naprav ter lažnih alarmov. Prav tako je povezan z oblakom in nudi možnost integracije z vodilnimi VMS sistemi.

Saros odpira vrata izboljšanemu zunanjemu varovanju oddaljenih skladišč, gradbišč in drugih večjih objektov, saj je načrtovan za boljše pokrivanje širših območij in oddaljeno varovanje. Z integracijo Genetec Security Center je varovanje, nadzor iz daljave, preverjanje alarmov ter odzivi v realnem času še izboljšan. Stranke lahko izberejo najljubšo termalno paleto glede na potrebe za več podrobnosti na sliki. Operaterji lahko boljše ocenijo dogodke zaradi Sarosove izboljšane vizualizacije, ki pride s prisotnostjo HD vizualne in termalne kamere. Upravljajo lahko z integrirano analitiko in jo v primeru prihodov/odhodov tudi enostavno izključijo. Prav tako lahko ročno ali pa avtomatsko ob dogodku aktivirajo Sarosove LED luči, za boljšo vidnost ali dezorientacijo vsiljivcev

Nadzor na daljavo

Objekti na oddaljenih lokacijah potrebujejo nepretrgan nadzor in pokritost širokega območja. Saros prinaša 90-stopinj vidnega polja za optimalno opazovanje. Nudi 24-urni nadzor in alarme v realnem času. V primeru integracije z Genetec Security Center Saros izboljša varovanje na daljavo in poenostavi upravljanje dostopa.

Zaščita območja

Razdelilne postaje, kritična infrastruktura in podjetja, ki shranjujejo vredno premoženje na prostem, potrebujejo zanesljivo varnostno rešitev, ki zazna prihajajoče grožnje. Z integracijo Security Center lahko Saros z analitiko zanesljivo prepozna ljudi in vozila. Operaterji imajo boljšo vizualizacijo za preverjanje alarmov in odzive v realnem času zaradi prisotnosti termalne in klasične barvne slike.

Značilnosti in prednosti

  • Dvojni Lepton termalni sprejemnik slik
  • Hitro-nastavljiva FLIR analitika
  • 1080p in 4K slika, s tehnologijo za kvalitetno sliki pri šibki svetlobi
  • 940 nm IR in LED v vidnem spektru
  • Dvosmerni avdio in digitalni vhodi/izhodi
  • Sposobnost takojšnje vzpostavitve
  • V celoti zavarovana in šifrirana komunikacija za kibernetsko varnost

Kje ponuditi FLIR Saros

Avtohiše, gradbišča, skladišča in drugi komercialni objekti potrebujejo rešitev, ki pokrije široko površino in zanesljivo odganja vsiljivce. S svojima dvojnima termalnima senzorjema in optično sliko Saros nudi vrhunski video nadzor. Skupaj z integracijo s Security Center se operaterji lahko pogovarjajo z vsiljivci v realnem času in jih odvrnejo od tatvin ali vandalizma.